Aalsmeerderbrug – Vier gewonden bij ernstig ongeval op brug N196

Aalsmeerderbrug, 9 juli 2017 – Bij een ernstig ongeval op de brug van de N196 van de Haarlemmermeer naar Aalsmeer zijn zondagochtend vier personen gewond geraakt.

De BMW kwam uit de richting van Rozenburg en op de brug is hij over de middenberm geschoten en heeft op de tegengestelde rijbaan een personenwagen vol in de zijkant geramd.

Volgens een getuige zou dit met hoge snelheid gebeurd zijn.

In totaal zijn vier personen gewond geraakt en naar het ziekenhuis overgebracht. Vanwege de afhandeling en het onderzoek was de brug in beide richtingen gesloten. Na onderzoek is het wegdek gereinigd door een specialistisch bedrijf.

Ondertussen is de weg weer vrijgegeven.

De BMW werd bestuurd door iemand van een Schiphol parkeerdienst.

Foto’s: Eric van Lieshout & Marco Carels

2 gedachten over “Aalsmeerderbrug – Vier gewonden bij ernstig ongeval op brug N196”

  1. Gezien de sporen op 1 vd foto’s van het pirouetje wat de grijze auto heeft gemaakt, zou ik eerder zeggen dat de poolse mazda rechts kwam en de BMW vol in zijn zijkant is gereden en toen pas de middenberm doorgeschoten is.
    pool + parkeerdienst = puinhoop ;)

  2. Altijd hetzelfde gezeik met die gasten van de parkeerdienst, geen rij ervaring maar gooien wel het gas open met andermans auto, totaal respectloos omgaan met andermans auto met dit soort ongelukken tot gevolg. De meeste chauffeurs werken ook nog eens illegaal voor een bedrijf. Regelmatig auto’s in greppels en sloten, en intussen een dikke fooi verwachten. Dat de politie en belastingen hier maar eens achter aan gaan! :(

Reacties zijn gesloten.