Hoofddorp – Ravage op kruising N201 na aanrijding tractor met busje

Hoofddorp, 30 juli 2024 – Op de kruising N201 (Kruisweg) met de verbindingsweg van de Drie Merenweg heeft dinsdagochtend rond 07.00 uur een flinke aanrijding plaatsgevonden tussen een tractor en een busje.

Beide voertuigen liepen flinke schade op, maar voor zover bekend raakte niemand gewond. Van de tractor was het chassis gescheurd en lekte zowel motorolie als hydraulische olie.

De tractor kon niet meer rijden en is uiteindelijk op een dieplader afgevoerd. Ook het busje is door de bergingsdienst afgevoerd.

Vanwege de grote hoeveelheid olie moest het kruispunt met een special zoab-cleaner gereinigd worden. Iets na 12 uur werd het kruispunt weer vrijgegeven.

Fotograaf: VLN Nieuws – Eric van Lieshout

 

3 gedachten over “Hoofddorp – Ravage op kruising N201 na aanrijding tractor met busje”

  1. Er waren zeker gewonden. De bijrijder van het busje, hij stapte groggy uit nadat hij een airbag in zijn gezicht had gekregen en ging liggen op de grond naast het busje. Degene die achter de bijrijder zat stapte uit met een hoofdwond.

  2. Bij dit kruispunt zijn de parallel wegen voor landbouwverkeer zo smal gemaakt waardoor de grote tractoren er niet kunnen rijden. Staat zelf op een foto bij dit bericht. En dan kom je de borden autoweg tegen en dan?? De verplichte route is te smal of een boete? Deze tractor lijkt me uniek gemaakte combi en dus rijdt hij daar niet voor zijn lol.

Geef hier een reactieReactie annuleren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.