Hoofddorp – Scooterrijder ernstig gewond na botsing met fietser

Hoofddorp, 2 augustus 2024 – Een scooterrijder is vrijdagochtend ernstig gewond geraakt na een aanrijding met een fietser.

Het ongeval gebeurde op de Hoofdweg (westzijde) ter hoogte van molen de Eersteling, toen een fietser linksaf wilde slaan het bruggetje over ter hoogte van de Geniedijk. De scooterrijder haalde op dat moment de fietser in, en beide kwamen met elkaar in botsing. De scooterrijder kwam hard ten val en botste tegen een verkeersbord terwijl de scooter doorgleed.

De fietser kwam er met licht letsel vanaf en is doorverwezen naar de huisarts, terwijl de scooterrijder na de nodige zorg in de ambulance, met spoed overgebracht is naar het ziekenhuis.

Vanwege de aard van het letsel is de de forensische opsporing afdeling verkeer (voorheen voa) opgeroepen. Voor het onderzoek en de afhandeling is de Hoofdweg ter hoogte van de Eersteling afgesloten voor het verkeer.

Foto’s: VLN Nieuws – Eric van Lieshout

 

4 gedachten over “Hoofddorp – Scooterrijder ernstig gewond na botsing met fietser”

    1. als de eigenaar in het ziekenhuis ligt met ernstige verwondingen dan kan hij hem zelf niet weghalen.
      slim bedacht.
      verder staat ie scooter daar ook ( vijf dagen later) niet heel lekker daar met langs de zijkant met het drukke verkeer voor als je moet uitwijken bij tegenliggers ivm verkeersveiligheid.

Geef hier een reactieReactie annuleren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.