Hoofddorp – Scooterrijder met spoed naar ziekenhuis na aanrijding

Hoofddorp, 5 sept 2024 – Een scooterrijder is woensdagavond in botsing gekomen met een automobilist. Het ongeval gebeurde op de busbaan, kruising Aletta Jacobsdreef met de Haya van Somerensingel.

Twee ambulances kwamen ter plaatste om te assisteren. Het slachtoffer is na de nodige zorg in de ambulance, met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Door het ongeval en de afhandeling konden de bussen geen gebruik maken van de busbaan en moesten wachten tot het ongeval afgehandeld was.

Fotograaf: VLN Nieuws

Misschien vindt u dit ook interessant?

3 gedachten over “Hoofddorp – Scooterrijder met spoed naar ziekenhuis na aanrijding”

  1. Anoniem

    Die kerel rijdt (hopelijk is het vanaf nu reed) als een dolle met zijn zwaar opgevoerde scooter door Toolenburg. Heb hem er een keer op aangesproken en kreeg als dank een keeldoorsnijdend gebaar terug.

    1. Anoniem

      Scooter staat nu mooi ‘geparkeerd’ bij de flat. Hij was absoluut opgevoerd hoewel hij de laatste weken ineens veel langzamer reed.

      Als het ding is opgevoerd, moet de verzekering hem in ieder geval zelf op laten draaien voor alle kosten. Wangedrag als van dit soort figuren hoeven wij als verzekerden niet voor op te draaien.

      Overigens zou de politie de scooter sowieso technisch moeten laten onderzoeken en niet bij die flat moeten laten staan.

  2. Anoniem

    Scooter reed op busbaan.😬

Geef hier een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.