Hoofddorp – Automobilist uit brandende auto getrokken door passerende taxichauffeur

Hoofddorp, 29 sept 2024 – Een automobilist is zondagochtend zwaar gewond geraakt bij een ongeval op de Weg om de Noord (N201).

Rond 06.30 uur werd de brandweer opgeroepen voor een autobrand op de Weg om de Noord. Een personenwagen was van de weg geraakt en in de berm tegen een boom tot stilstand gekomen. De auto was hierna in brand gevlogen.

Een passerende taxichauffeur heeft de bestuurder uit de brandende wagen getrokken en vermoedelijk hiermee het leven van de bestuurder gered, aldus een agent ter plaatse. De brandweer heeft de wagen geblust en ondertussen was het Mobiel Medisch Team met de traumahelikopter ook geland op de Weg om de Noord.

Het slachtoffer is na de nodige medische, met spoed naar een traumacentrum overgebracht.

Vanwege het ongeval was de Weg om de Noord, komende uit de richting van de brandweerkazerne, richting Aalsmeer afgesloten.

Over de oorzaak is nog niets bekend, de politie onderzoekt het ongeval.

Foto’s: VLN Nieuws – Eric van Lieshout

 

 

Misschien vindt u dit ook interessant?

4 gedachten over “Hoofddorp – Automobilist uit brandende auto getrokken door passerende taxichauffeur”

  1. Wilfra De Jong Boers

    Deze taxichauffeur verdiend een lintje!!!

    1. Charlie

      de taxichauffeur verdienT zeker een lintje. wat voor lintje? of een presentje?

  2. Sjaak de Wolf

    “Rtl nieuws: De taxichauffeur heeft hiermee volgens de politie waarschijnlijk het leven van de bestuurder, afkomstig uit de Zuid-Hollandse gemeente Kaag en Braassem, gered. De jongeman is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Van de auto is vrijwel niets over.

    Traumahelikopter
    Het ongeluk vond plaats rond half zeven vanochtend op de N201 in Hoofddorp. Er kwam een traumahelikopter ter plaatse zodat een arts het slachtoffer zo snel mogelijk kon helpen.

    De 19-jarige jongen is het macht over het stuur verloren waardoor de auto van de weg raakte. De politie onderzoekt nog hoe dat heeft kunnen gebeuren.

    1. Dat stond in ons verhaal toch ook al.

Geef hier een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.